Schadeherstel

/Schadeherstel
Schadeherstel 2018-02-24T15:26:42+00:00

Caravanschade & Schadeherstel

Van Uden Caravans is een gespecialiseerd bedrijf in schadeherstel. We repareren elke schade aan alle merken caravans & campers met originele onderdelen. Wij zijn door Bovag en Focwa gecertificeerd, en door de ANWB erkend.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in caravanschadeherstel aan alle merken caravans. Wij hebben een moderne, volledig geoutilleerde werkplaats, zodat we elke caravanschade aankunnen.

Totale afwikkeling schade

U kunt voor de totale afwikkeling van uw schade aan uw caravan bij ons terecht. Schade aan alle merken caravans herstellen wij met originele onderdelen waarop u tot vier jaar Focwa garantie krijgt. Wij nemen ook het tijdrovende contact met uw verzekeringsmaatschappij over, u meldt uw schade, wij zorgen voor taxatie, expertise en financiële afhandeling.

Uw schade hersteld in slechts 3 stappen

Helaas heeft u schade opgelopen aan uw caravan of camper. Dat is natuurlijk heel vervelend maar bij ons bent u aan het juiste adres voor taxatie en schadeherstel. Om u wegwijs te maken in de wereld van schadeherstel kunt u hieronder het 3-stappenplan lezen zodat u begrijpt hoe zo’n proces in zijn werk gaat, weet waar u aan toe bent en wat wij voor u verzorgen.

Hoe gaat het schadeherstel proces in zijn werk?

STAP 1:

Meldt de schade bij uw verzekeraar

Zorg dat u de volgende informatie paraat heeft:

Informatie over de schade
• Hoe de schade is ontstaan en wanneer (schade datum)
• Waar de schade zich bevindt

Als er een andere partij bij de aanrijding betrokken was
• De gegevens (naam, adres, telefoonnummer en eventueel het kenteken) van deze partij
• Het volledig ingevulde schadeformulier
• Het geschatte schadebedrag.
U kunt ons bellen voor advies, wij kunnen u telefonisch een schatting van de kosten geven.

STAP 2:

Maak bij ons een afspraak om uw caravan of camper te laten taxeren. Op het afgesproken tijdstip brengt u uw caravan of camper.

Neem een aantal zaken mee:
• Kentekenbewijs van de caravan of camper
• Polis- en schadenummer
• Eventuele aankoopnota’s van beschadigde accessoires zoals van een voortent of luifel

Wij zorgen ervoor dat het taxatierapport bij uw verzekeraar terecht komt. Op basis van dit rapport zal de verzekeringsmaatschappij beslissen of herstel akkoord is, of er een expert ingeschakeld wordt of dat u eventueel een waardevermindering uitgekeerd krijgt. Afhankelijk van de schade kan dit proces enige tijd in beslag nemen. Wilt u dat wij het financiële gedeelte met uw verzekeringsmaatschappij regelen? Met behulp van een akte van cessie kunnen wij dat voor u verzorgen. U hoeft de kosten van het herstel niet aan ons te voldoen, uw verzekering regelt dit direct met ons.

STAP 3:

Schadeherstel
Na akkoord voor herstel van de verzekering gaan wij voor u aan de slag. De periode dat u uw caravan of camper bij ons moet laten is afhankelijk van het type schade en de levertijd van de benodigde materialen.

Herstellen schade

Het herstellen van een schade aan een caravan of camper bestaat altijd uit meerdere stappen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van het herstellen van een schade.

Schadeherstel in Brabant

Op het gebied van schadeherstel is van Uden Caravans een toonaangevend bedrijf centraal gelegen in Noord-Brabant. Onze klanten komen onder andere uit Eindhoven, Den Bosch, Best, Schijndel, Sint-Oedenrode, Oss, Breda en Tilburg.

Schaderegeling & verzekering

Door verschillende verzekeringsmaatschappijen zijn wij geselecteerd voor alle werkzaamheden op het gebied van het herstellen van schade. Zo werken wij onder andere voor de samenwerkende verzekeringsmaatschappijen van Achmea (Centraal Beheer, Interpolis, FBTO & Avero), NKC,  Schadeselect (Unigarant, London verzekeringen, Europeesche Verzekering) en Polis Direct.

Zij hebben ons geselecteerd om de schaderegeling en -reparaties te verzorgen voor al hun cliënten. In de meeste gevallen heeft u geen eigen risico.

Erkend door

Van-Uden-Caravans_BOVAG

Van-Uden-Caravans_FOCWA

Van-Uden-Caravans_RDW-erkend

Aangesloten bij: