Caravan huren

Bij Van Uden CaravanTechniek bent u aan het goede adres om een caravan te huren. Overweegt u een caravan aan te kopen, maar weet u nog niet welk merk en model, dan kunt u misschien beter eerst een caravan huren tegen een aantrekkelijke prijs.

Wij verhuren diverse caravanmerken in verschillende uitvoeringen. Heeft u de voorkeur voor twee aparte bedden of gaat u met uw kinderen op vakantie en heeft een caravan met stapelbed de voorkeur? U bent bij Van Uden CaravanTechniek aan het goede adres. Onze medewerkers adviseren u graag welke caravan het beste bij uw wensen en behoeften past.

De caravans die in de verhuur staan zijn caravans van 2014. Ons huuraanbod vindt u hiernaast.

Klik hier voor de
standaarduitrusting en voorwaarden

Huuraanbieding laagseizoen

Huurt u in het voor- of naseizoen een caravan voor 3 weken, dan betaalt u slechts 2 weken. Deze actie geldt van 1 maart tot en met 10 juli 2014 en van 23 augustus tot en met 31 december 2014.

Huuraanbieding hoogseizoen

Ontvang korting bij het huren van een caravan in het hoogseizoen. Huurt u een caravan voor 3 weken, dan ontvang u 10% korting. Bij een huurperiode van 2 weken ontvangt u 5% korting. Deze actie geldt van 11 juli tot en met 22 augustus 2014.

Interesse in een caravan?

Er is een probleem met Javascript, u kunt beter uw aanvraag via e-mail versturen naar .

Meer interesse in het huren van een caravan? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Onderwerp:
Bericht:
Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws