Op 6,7 en 8 november is het weer zover, de Kampeer Belevenis Noord-Brabant! Wij zijn erbij!
Ook tijdens deze editie zal de geheel vernieuwde showroom en het terrein van Bax Totaalrecreatie dé plek zijn waar bezoekers kennis kunnen maken met de kampeer trends voor het komend seizoen.

Proef de Brabantse gezelligheid

De prachtige, recreatieve omgeving waar Bergeijk onderdeel van uit mag maken, zorgt er voor dat de bezoekers van de Kampeer Belevenis helemaal in de vakantie stemming raken! Ook dit jaar wordt de showroom en het terrein van Bax Totaalrecreatie omgetoverd tot een plek waar vakantie liefhebbers hun hart op kunnen halen. Onder andere de gehele top 10 caravan merken is vertegenwoordigd, maar ook kampeerauto’s, tenten en voortenten, kampeer artikelen en campings uit binnen- en buitenland zullen hun opwachting maken.

 

Gratis entree
Parkeren is gratis
Ruim 15.000 m² kampeerbelevenis

 

Caravans, kampeerauto’s en trekauto’s

Ook deze vijfde editie is de gehele top 10 caravan merken vertegenwoordigd. Dealers uit heel Noord-Brabant zijn aanwezig om u alles te vertellen over de nieuwe collecties zodat je wellicht volgend jaar heerlijk op vakantie gaat met een nieuwe caravan! De nieuwste modellen Adria, Bürstner, Dethleffs, Eriba Hymer, Fendt, Hobby, Knaus, LMC, Sunlight, Tabbert en Weinsberg kunnen worden bekeken en vergeleken. Met zo’n groot aanbod caravans kan de Kampeer Belevenis Noord-Brabant zicht met recht één van de meest complete caravanbeurzen van Nederland noemen!
Maar ook aan de liefhebbers van kampeerauto’s is gedacht. Zo kun je onder andere campers van LMC, Sunlight en Weinsberg verwachten. Dit jaar hebben we tevens extra plaats gemaakt om een mooi aanbod caravantrekkers neer te kunnen zetten. Het neusje van de zalm is aanwezig, wat dacht je bijvoorbeeld van een Opel Mokka of Nissan Qashqai?

 

Voortenten en luifels

Uiteraard worden ook de voortenten en caravanluifels niet vergeten. Merken als Unico, Doréma, Isabella, Brand, StarCamp en Ventura zijn aanwezig en informeren je graag over alle mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een traditionele voortent, een ronde voortent of misschien een seizoenstent om het hele jaar door de te kamperen? Je vindt het allemaal op de Kampeer Belevenis Noord-Brabant!

Locatie:
Bax Totaalrecreatie BV
Loo 22
5571KR Bergeijk