Onderhoud

/Onderhoud
Onderhoud2018-12-13T16:00:37+00:00

Caravan en camper onderhoud

Wij repareren en herstellen uw caravan of camper met orginele onderdelen. Op alle werkzaamheden zijn de Bovag en Focwa garanties van toepassing. Na schadeherstel geven wij 4 jaar garantie volgens Focwa voorwaarden. In onze moderne, goed uitgeruste werkplaats werken speciaal opgeleide monteurs met jarenlange ervaring.

Wij onderhouden en repareren elk merk caravan. Heeft u bijvoorbeeld een Bürstner, Sprite, Hobby, Fendt, Dethleffs, Eriba, Knaus, Chateau, HomeCar, LMC, TEC, Kip, Adria, Wilk of Beyerland? Dan kunt u bij ons terecht!

Geen onverwachte kosten

Bij onderhoud zullen wij, wanneer we constateren dat er onverwachte onkosten gemaakt moeten worden, altijd eerst contact opnemen met u als klant. Het mag vanzelf spreken dat de uiteindelijke keuze om de werkzaamheden te verrichten bij u ligt.

Werkplaats

In onze werkplaats beschikken wij over:

  • twaalf werkplekken
  • vijf hefbruggen
  • twee computergestuurde remmentestbanken met weeginrichting (uniek in Nederland)
  • een banden- de- en montageapparaat
  • een wielbalanceerinrichting

Aankoopkeuring voor caravans en campers   € 125,-

Hebt u een tweedehands caravan of camper op het oog en wilt u hem voor aankoop laten keuren? Dat kan bij ons met de caravan/camper aankoopkeuring. Wij keuren de gehele caravan of camper op de technische staat en adviseren u hierover. Ook geven we een advies over de aankoopprijs.

PACK-keuring   € 85,-

U kunt bij ons ook een Periodieke Aanhangwagen/ Caravan Keuring laten uitvoeren. Daarbij keuren wij en geven advies over de volgende onderdelen: onderstel, verbinding tussen auto en caravan, reminrichting, opbouw, verlichting, gas en elektra. Let op: Er wordt bij een PACK-keuring geen onderhoud gepleegd, er wordt alleen gekeken naar de staat van uw caravan.

  • Van Uden Caravans werkplaats 1s
  • Van Uden Caravans werkplaats 2s
  • Van Uden Caravans werkplaats 3s

Van-Uden-Caravans_Caravan-onderhoud.jpg

Van-Uden-Caravans_BOVAG
Bovag onderhoudsbeurt voor caravans    € 225,-

Onze speciaal opgeleide keurmeesters controleren uw caravan uitvoerig op verschillende onderdelen: Zo wordt het chassis op de volgende onderdelen gecontroleerd: banden, veersystemen, bevestiging, remmen en stabilisator. Ook de opbouw, gas en elektra worden gecontroleerd. De gasslangen worden afgeperst en de kachel schoongemaakt. De werking van de koelkast ontgaat onze keurmeesters ook niet. Eventuele reparaties worden in overleg met u uitgevoerd. Tevens verrichten wij een vochtmeting en doen een remmentest.
Klik hier om te zien op welke punten wij uw caravan controleren.

Als alles in orde is, ontvangt u een Bovag-onderhoudsrapport en een Bovag-sticker, het bewijs dat de caravan door een erkende dealer is onderhouden.

Van-Uden-Caravans_BOVAG

Bovag onderhoudsbeurt voor campers   € 165,-

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw camper en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden camper ervoor dar u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw camper kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent naar uw vakantiebestemming. Onderhoud daarom uw camper minimaal eens in de twee jaar.

De conditie van uw camper wordt in een overzichtelijk en duidelijk keuringsrapport weergegeven. Indien uw camper op alle inspectiepunten is goedgekeurd, ontvangt u bij het rapport een Bovag-keuringssticker.

Moet uw  camper APK gekeurd worden? Ook dan kunt u bij ons terecht. U hoeft u camper niet nog apart naar een auto garage te brengen, maar u heeft slechts één adres voor onderhoud, motorisch en opbouw. Voor het motorische gedeelte werken wij nauw samen met GS Autotaaltechniek, specialist op het gebied van dit technische gedeelte van een camper.

Van-Uden-Caravans_BOVAG
Bovag onderstelbeurt   € 185,-

Wij controleren het volledige onderstel, de banden, de verlichting, de gasleiding en repareren indien nodig. Ook voeren wij een remmentest uit. Als alles in orde is, ontvangt u een Bovag onderstelrapport en een keuringssticker, het bewijs dat het onderstel door een erkende dealer is onderhouden.

Wil je een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en we bellen je terug in het door jouw geselecteerde tijdvak.
Contact via e-mail kan natuurlijk ook.

Je naam

Je telefoonnummer

Je e-mail

Ik wil graag een afspraak maken voor een:

Welk tijdstip wil je teruggebeld worden?

Heb je nog vragen of opmerkingen:

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen