Caravan en camper onderhoud

Wij repareren en herstellen jouw caravan of camper met orginele onderdelen. Op alle werkzaamheden zijn de BOVAG en FOCWA garanties van toepassing. Na schadeherstel geven wij 4 jaar garantie volgens FOCWA voorwaarden. In onze moderne, goed uitgeruste werkplaats werken speciaal opgeleide monteurs met jarenlange ervaring.

Wij onderhouden en repareren elk merk caravan. Heb je bijvoorbeeld een Bürstner, Sprite, Sterckeman, Hobby, Fendt, Dethleffs, Eriba, Knaus, Chateau, HomeCar, LMC, TEC, Kip, Adria, Wilk of Beyerland? Dan kun je bij ons prima terecht!

Geen onverwachte kosten

Bij onderhoud zullen wij, wanneer we constateren dat er onverwachte onkosten gemaakt moeten worden, altijd eerst contact opnemen met jou als klant. Het mag vanzelf spreken dat de uiteindelijke keuze om de werkzaamheden te verrichten bij jou ligt.

Werkplaats

In onze werkplaats beschikken wij over:

 • twaalf werkplekken
 • vijf hefbruggen
 • twee computergestuurde remmentestbanken met weeginrichting (uniek in Nederland)
 • een banden- de- en montageapparaat
 • een wielbalanceerinrichting

Aankoopkeuring voor caravans en campers
€ 145,-

Heb je een tweedehands caravan of camper op het oog en wil je hem voor aankoop laten keuren? Dat kan bij ons met de caravan/camper aankoopkeuring. Wij keuren de gehele caravan of camper op de technische staat en adviseren je hierover. Ook geven we een advies over de aankoopprijs.

PACK-keuring
€ 125,-

Je kunt bij ons ook een Periodieke Aanhangwagen/ Caravan Keuring laten uitvoeren. Daarbij keuren wij en geven advies over de volgende onderdelen: onderstel, verbinding tussen auto en caravan, reminrichting, opbouw, verlichting, gas en elektra. Let op: Er wordt bij een PACK-keuring geen onderhoud gepleegd, er wordt alleen gekeken naar de staat van de caravan. Zijn er zaken die echt gevaarlijk zijn zullen we natuurlijk altijd even met je overleggen. We willen ervoor zorgen dat je veilig de weg op kan.

Vochtmeting
€149,-

Om er zeker van te zijn dat je caravan geen vochtinwerking van buitenaf heeft kan je bij ons een algehele vochtmeting uit laten voeren.
Voor oudere caravans is dit interessant omdat je er zeker van kan zijn dat je caravan in goede staat blijft.
Voor nieuwe caravans is dit vaak noodzaak. De diverse merken geven een dichtheidsgarantie bij een jaarlijkse controle.
Bij Bürstner, Sterckeman en Sprite kunnen we deze netjes afmelden zodat de garantie gegarandeerd is.


Bovag onderhoudsbeurt voor caravans
€ 295,-

Onze speciaal opgeleide keurmeesters controleren je caravan uitvoerig op verschillende onderdelen: Zo wordt het chassis op de volgende onderdelen gecontroleerd: banden, veersystemen, bevestiging, remmen en stabilisator. Ook de opbouw, gas en elektra worden gecontroleerd. De gasslangen worden afgeperst en de kachel schoongemaakt. De werking van de koelkast ontgaat onze keurmeesters ook niet. Eventuele reparaties worden in overleg met jou uitgevoerd. Tevens verrichten wij een vochtmeting en doen een remmentest.
Klik hier om te zien op welke punten wij de caravan controleren.

Als alles in orde is, ontvangt u een Bovag-onderhoudsrapport en een Bovag-sticker, het bewijs dat de caravan door een erkende dealer is onderhouden.


Bovag onderhoudsbeurt voor campers
€ 202,-

Goed onderhoud verlengt de levensduur van je camper en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden camper ervoor dar je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan je camper kan je natuurlijk niet gebruiken wanneer je bijvoorbeeld op weg bent naar een vakantiebestemming. Onderhoud daarom je camper minimaal eens in de twee jaar.

De conditie van je camper wordt in een overzichtelijk en duidelijk keuringsrapport weergegeven. Indien de camper op alle inspectiepunten is goedgekeurd, ontvang je bij het rapport een Bovag-keuringssticker.

Moet de camper APK gekeurd worden? Ook dan kun je bij ons terecht. Je hoeft de camper niet nog apart naar een auto garage te brengen, maar je hebt slechts één adres voor onderhoud, motorisch en opbouw. Voor het motorische gedeelte werken wij nauw samen met GS Autotaaltechniek, specialist op het gebied van dit technische gedeelte van een camper.

Bovag onderstelbeurt
€ 235,-

Wij controleren het volledige onderstel, de banden, de verlichting, de gasleiding en repareren indien nodig, natuurlijk in overleg. Ook voeren wij een remmentest uit. Als alles in orde is, ontvangt je een Bovag onderstelrapport en een keuringssticker, het bewijs dat het onderstel door een erkende dealer is onderhouden.

Wil je een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en we bellen je terug in het door jouw geselecteerde tijdvak.
Contact via e-mail kan natuurlijk ook.

  Je naam

  Je telefoonnummer

  Je e-mail

  Ik wil graag een afspraak maken voor een:

  Welk tijdstip wil je teruggebeld worden?

  Heb je nog vragen of opmerkingen:

  Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

  De goede caravanbanden en de juiste bandenspanning zijn vitaal voor een veilige vakantie. Kijk dit filmpje eens van de BOVAG waarin dit duidelijk uitgelegd wordt.