Caravanschade & Schadeherstel

Van Uden Caravans is een gespecialiseerd bedrijf in schadeherstel. We repareren elke schade aan alle merken caravans en campers met originele onderdelen.
Wij zijn door Bovag en Focwa gecertificeerd.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in caravanschadeherstel aan alle merken caravans. Wij hebben een moderne, volledig geoutilleerde werkplaats, zodat we elke caravanschade aankunnen.

Totale afwikkeling schade

Je kan voor de totale afwikkeling van je schade aan je caravan of camper bij ons terecht. Schade aan alle merken caravans en campers herstellen wij met originele onderdelen waarop u tot vier jaar BOVAG garantie krijgt. Wij nemen ook het tijdrovende contact met jouw verzekeringsmaatschappij over, jij meldt de schade, wij zorgen voor taxatie, expertise en financiële afhandeling.

Schade hersteld
in slechts 3 stappen

Helaas heb je schade opgelopen aan je caravan of camper. Dat is natuurlijk heel vervelend maar bij ons ben je aan het juiste adres voor taxatie en schadeherstel. Om je wegwijs te maken in de wereld van schadeherstel kan je hieronder het 3-stappenplan lezen zodat je begrijpt hoe zo’n proces in zijn werk gaat, weet waar je aan toe bent en wat wij voor jou verzorgen.

Hoe gaat het schadeherstel proces in zijn werk?

STAP 1:

Meldt de schade bij je verzekeraar

Zorg dat je de volgende informatie paraat heeft:

Informatie over de schade
• Hoe de schade is ontstaan en wanneer (schade datum)
• Waar de schade zich bevindt

Als er een andere partij bij de aanrijding betrokken was
• De gegevens (naam, adres, telefoonnummer en eventueel het kenteken) van deze partij
• Het volledig ingevulde schadeformulier
• Het geschatte schadebedrag.
Je kan ons bellen voor advies, wij kunnen telefonisch een schatting van de kosten geven.

STAP 2:

Maak bij ons een afspraak om je caravan of camper te laten taxeren. Je kan ons bellen op 0413 – 477 022 of je kan het afspraakformulier op deze pagina invullen.

Op het afgesproken tijdstip breng je je uw caravan of camper.

Neem een aantal zaken mee:
• Kentekenbewijs van de caravan of camper
• Polis- en schadenummer
• Eventuele aankoopnota’s van beschadigde accessoires zoals van een voortent of luifel

Wij zorgen ervoor dat het taxatierapport bij jouw verzekeraar terecht komt. Op basis van dit rapport zal de verzekeringsmaatschappij beslissen of herstel akkoord is, of er een expert ingeschakeld wordt of dat je eventueel een waardevermindering uitgekeerd krijgt. Afhankelijk van de schade kan dit proces enige tijd in beslag nemen. Wil je dat wij het financiële gedeelte met je verzekeringsmaatschappij regelen? Met behulp van een akte van cessie kunnen wij dat voor je verzorgen. Je hoeft de kosten van het herstel niet aan ons te voldoen, je verzekering regelt dit direct met ons.

STAP 3:

Schadeherstel
Na akkoord voor herstel van de verzekering gaan wij voor jou aan de slag. De periode dat jij je caravan of camper bij ons moet laten is afhankelijk van het type schade en de levertijd van de benodigde materialen.

Herstellen schade

Het herstellen van een schade aan een caravan of camper bestaat altijd uit meerdere stappen. Hieronder zie je enkele voorbeelden van het herstellen van een schade.

Schadeherstel in Brabant

Op het gebied van schadeherstel is van Uden Caravans een toonaangevend bedrijf centraal gelegen in Noord-Brabant. Onze klanten komen onder andere uit Eindhoven, Den Bosch, Best, Schijndel, Sint-Oedenrode, Oss, Breda, Tilburg en Nijmegen.

Schaderegeling & verzekering

Door verschillende verzekeringsmaatschappijen zijn wij geselecteerd voor alle werkzaamheden op het gebied van het herstellen van schade. Zo werken wij onder andere voor de samenwerkende verzekeringsmaatschappijen van Achmea (Centraal Beheer, Interpolis, FBTO & Avero), NKC,  Schadeselect (Unigarant, London verzekeringen, Europeesche Verzekering), Polis Direct en we zijn bij Stichting Re-Camp aangesloten.

Zij hebben ons geselecteerd om de schaderegeling en -reparaties te verzorgen voor al hun cliënten. In de meeste gevallen heb je geen eigen risico.

Wil je een afspraak maken?

Heb je je schade gemeld bij je verzekeringsmaatschappij?
Meld je schade ook bij ons, dan kunnen we een afspraak met je plannen. Laat je gegevens achter en we bellen je terug in het door jouw geselecteerde tijdvak.
Contact via e-mail kan natuurlijk ook.

  Je naam:

  Straatnaam en huisnummer:

  Postcode en plaatsnaam:

  Je telefoonnummer:

  Je e-mailadres:

  Kenteken van de camper of caravan:

  Merk en type:

  Verzekerd bij:

  Polisnummer:

  Schadenummer:

  Omschrijving van de schade:

  Welk tijdstip wil je teruggebeld worden?

  Heb je nog vragen of opmerkingen:

  Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen