Levellersystemen voor caravans

Om je caravan snel en gemakkelijk stabiel op zijn plaats te zetten is een automatisch levellersyteem ideaal. Het kost je geen enkele moeite mee om je caravan mooi waterpas te krijgen.
Momenteel monteren wij twee merken van levelers, dit zijn Enduro en AL-KO.

Enduro Autosteady AS201

Deze complete set automatische uitdraaisteunen vervangen de originele handmatig te bedienen uitdraaisteunen onder je caravan. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan he zonder onnodige krachtspanning of bukken de steunen uitdraaien en je caravan in 90 seconden stabiel hebben staan. De Autosteady AS201 is leverbaar in 2 types: geschikt voor AL-KO of BPW chassis.

Een set bestaat uit vier uitdraaisteunen inclusief 12Volt motoren, vier kunststof voeten voor stabiliteit een tegen wegzakken, een elektronicabox en afstandsbediening. De afstandsbediening is compatibel met de Enduro movers.

Technische details:

Aansluitspanning: 12V
Gemiddeld stroomvebruik: 12 Ampére
Maximaal stroomvebruik: 36 Ampére
Gewicht: 34 kg
Maximaal gewicht caravan: 2.000 kg

De Enduro Autosteady AS201 kost:

Los:   € 950,-
Gemonteerd: € 1.199,-

Montageprijs is gebaseerd op montage met bestaande accu. 
Heb je geen accu in je caravan dan kan deze (tegen meerprijs) gemonteerd worden. 

AL-KO UP4

De UP4 met zijn vier uitdraaisteunen kunnen eenvoudig worden uitgeschoven met de hoogwaardige elektronische aandrijving. Bijzonder praktisch, het systeem is geschikt voor caravans tot 2500 kg. De elektrische aandrijving is extra beschermd door een kunststof deksel. De UP4 is beschermd tegen diefstal, er zit een speciaal spindeluiteinde op de steunen, die alleen met een speciale adapter kan worden bediend.

Met de afstandsbediening kan je de elektronische aandrijving met één druk op de knop bedienen. Na het uitschuiven van de steunen kan je deze afzonderlijk bedienen, om het niveau te regelen. Ideaal in combinatie met de AL-KO RANGER mover, deze kan met dezelfde afstandsbediening bestuurd worden. De uitdraaisteunen zijn uitgerust met de AL-KO BIG FOOTs. Tijdens het rijden ligt de steunpoot compact en daardoor ruimtebesparend tegen de bodemplaat van de caravan.

Technische details:

Aansluitspanning: 12V
Gemiddeld stroomvebruik: 6 Ampére
Maximaal stroomvebruik: 24 Ampére
Gewicht: 17,5 kg
Maximaal gewicht caravan: 2.500 kg

De AL-KO Up4 kost:

Los:   € 1.119,-
Gemonteerd: € 1.395,-

Montageprijs is gebaseerd op montage met bestaande accu.
Heb je geen accu in je caravan dan kan deze (tegen meerprijs) gemonteerd worden.