VAN UDEN CARAVANS IS SPRITE DEALER

We zijn supertrots om vanaf 1 november 2018 dealer te zijn van het mooie Engelse kwaliteitsmerk Sprite!
Het assortiment van Sprite kenmerkt zich door heel compleet uitgeruste caravans met een warm interieur.

Lees hieronder verder over de verschillende modellen of kijk bij ons nieuwe caravan aanbod.
Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de Sprites in onze showroom te komen bekijken.

Sprite Basecamp

De Sprite Basecamp: een caravan met een eigentijdse uitstraling. De nieuwe aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier. De caravan heeft de ruime toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld fietsen of surfplanken mee te nemen. Deze kunnen worden vastgezet aan de beugels tussen de opklapbare voorbanken. Het robuuste en functionele interieur sluit naadloos aan bij het avontuurlijke buitendesign. Dankzij de polyester buitenzijde kan de Basecamp tegen een stootje.

De Basecamp is gemaakt voor de caravanner die iets ander wil, zonder concessies te doen aan comfort. De indeling is ruim en de zitbanken zijn comfortabel. De AirWave kussens geven een slank silhouet aan de zitkussens, terwijl het tevens zorgt voor de juiste combinatie van steun en demping. Wanneer de kussens zijn omgedraaid om het bed te maken, geeft de unieke AirWave constructie u het gevoel en het comfort van een matrastopper. Sportief en zonder zorgen, dankzij de beproefde Smart++-constructie. Dat is de Sprite Basecamp!

Sprite Alpine Sport

De Sprite Alpine Sport biedt al jaren veel vakantieplezier met een uitgekiende standaarduitrusting, waartoe onder andere een 110 liter koelkast, een 3 pits gasstel, warm water via de 5 liter Truma boiler, kussens met binnenvering en koudschuimmatrassen op de vaste bedden behoren.

Dit seizoen is de Alpine Sport geheel vernieuwd met een nieuw buitendesign en nieuw interieur.
Uiteraard blijft uw Alpine Sport garant staan voor vele zorgeloze vakanties met de Smart ++ caravanconstructie, de klasse 3 voor verwarming en isolatie en de vele veiligheidsvoorzieningen.

Vakantieplezier en design. Dat is de nieuwe Sprite Alpine Sport!

Sprite Mondial SE

Mooi, modern en rijk uitgerust, dat is de nieuwe Sprite Mondial!
Van buiten, maar ook van binnen, is deze caravan volledig vernieuwd.

Niet alleen uiterlijkheden, maar ook comfort en luxe zijn aangepakt met een prachtige ruime keuken met ovencombinatie, elektrische verwarming en voor de gezellige muziekavonden zorgt de nieuwe radio met bluetooth aansluiting voor al uw favoriete muziek. Wat niet veranderd is, is de kwaliteit met het beproefde Smart ++ constructiesysteem, de klasse 3 voor verwarming en isolatie en de vele veiligheidsvoorzieningen.
Sprite geeft ook op de Mondial tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

De Sprite Mondial is Quality with Style!

Sprite Cruzer SR

De topserie van Sprite.

De Sprite Cruzer geeft nog immer de trend aan, niet alleen met het design, maar ook met een uitrusting waar je U tegen zegt.
Voor het seizoen 2019 heeft de Sprite Cruzer weer een aantal noviteiten. Een nieuw front en vele interieur aanpassingen.
Opvallend is het panoramische dakraam met het nieuwe kunststof kader. Een Truma Combi-unit voor warm water en verwarming, een radio met bluetooth en het Swift Command systeem waarmee je bijna alle apparatuur in de caravan kunt bedienen (via de Swift Command App op je mobiele telefoon) brengen de standaarduitrusting op een nog hoger plan.

Met trots kunnen we stellen: De Sprite Cruzer SR is een van de meest volledig uitgeruste caravans die er op de markt verkrijgbaar is.