Toonaangevend caravanbedrijf Van Uden Caravans en GS Autotaaltechniek  gaan hun krachten bundelen. Ze zijn een exclusieve samenwerking aangegaan om camperrijders een totaal pakket aan te kunnen bieden op het gebied van onderhoud, reparatie en schadeherstel.

GS Autotaaltechniek is gespecialiseerd in onderhoud en service aan het motorisch gedeelte van kampeerauto’s  en ook specialist in de ondersteltechniek hiervan. Denk hierbij aan APK, olie verversen, onderhoud van de remmen maar ook het monteren van luchtvering of hulpveren. Van Uden Caravans is juist sterk in het onderhoud van de opbouw  van campers. Denk hierbij aan de kachel, boiler en koelkast maar ook preventieve vochtmetingen en het inbouwen van accessoires.

Geery van der Steen en Rogier Wegkamp zijn beiden nog maar net een half jaar actief als ondernemer maar zagen dat er voor camper totaal onderhoud weinig keus is in de regio. Vaak moet een camper naar twee locaties gebracht worden, eerst naar de garage en daarna naar een apart bedrijf voor onderhoud, reparatie aan de opbouw of schadeherstel. Om het de camperrijder gemakkelijk te maken en één aanspreekpunt te creëren hebben zij besloten hun krachten te bundelen en een volledige service te bieden. De kampeerauto eigenaar kan zijn voertuig brengen bij van Uden en zij nemen verder alle zorg uit handen. Van onnodig op en neer rijden is dus geen sprake meer. Geery en Rogier zijn erg enthousiast over hun samenwerking: “kunnen we onze klanten samen helpen dan zijn wij tevreden”.

foto nb web